Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Oglašavanje na blogu

Blog Iznajmljivači 2.0. je prvi i najznačajniji specijalizirani turistički blog ove vrste u Hrvatskoj.

Zbog specijalizirane tematike bloga koju čine konkretni savjeti kako poboljšati turističko poslovanje, većinu naših čitatelja čine srednji i mali privatni iznajmljivači smještaja.

Ako su vaši proizvodi ili usluge namijenjeni našem prosječnom čitatelju, i mogu im unaprijediti ili pomoći u poslovanju, ovim putem vam želimo predstaviti mogućnost direktnog oglašavanja vaše ponude prema njima putem web bannera na blogu.

Banner oglasi koje nudimo podijeljeni su u tri glavne kategorije:

  1. Banner oglasi u desnom stupcu web stranice

Desni stupac web stranice fiksan je element koji se čitateljima uvijek prikazuje bez obzira gdje se nalazio na blogu.

Banneri se ovdje postavljaju na dogovoreni period. Kada taj period prođe i ako se pozicija bannera ne produži, oglas više neće biti vidljiv u desnom stupcu.

pozicije banner oglasa na blogu iznajmljivaci 2.0.Ovdje su moguće dvije veličine banner oglasa. Veći oglas veličine 300 x 250 px (TIP A) i manji oglas veličine 300 x 80 px (TIP B).

TIP A oglasi se nalaze iznad TIP B oglasa.

Banner oglasi u tekstovima na blogu

Svaki budući, ali i već objavljeni tekst na blogu nudi mogućnost postavljanja nekoliko veličina i vrsta bannera oko sadržaja obrađene teme.

Banner oglas koji je povezan s tekstom prikazuje se samo kada čitatelji otvore taj tekst.

Banneri povezani s tekstovima će tamo biti trajno postavljeni bez ograničenja trajanja takvog oglas..

U kojim tekstovima/temama i na kojim pozicijama unutar tih tekstova se postavlja oglas se pojedinačno dogovara za svaki tekst na blogu. Nove tekstove i teme koje će se u njima obrađivati javljaju se svim zainteresiranim oglašivačima unutar tri dana od planirate objave, a rezerviranje pozicija oglasa u svakom tekstu ide po principu prvog javljanja.

Banner oglasi u tekstu dolaze u 3 veličine, i na ukupno 5 pozicija.

TIP A1 i A2 banneri su dimenzija 860 x 130 px, te se mogu postaviti iznad ili ispod teksta.

TIP B1 i B2 banneri su dimenzija 270 x 225 px. TIP B1 banner se postavlja u prvom paragrafu u ravnini prve rečenice, dok se TIP B2 banner postavlja usred teksta (minimalno nakon 5 paragrafa). Za oba bannera se može odabrati pozicija uz lijevi ili desni rub teksta.

TIP C banner je vrsta popup ‘ljepljivog’ bannera koji se aktivira i vidljiv je na dnu stranice u desnom kutu tek kada čitatelj dođe pred kraj teksta ili čita komentare. Ovaj banner ima dimenzije 600 x 200 px.

Newsletter banner oglas

Ponosni smo na bazu od preko 1800 newsletter pretplatnika (potvrđene autentičnosti preko MailChimp email linka na dan 01.06.2017.) koju smo izgradili u svega par mjeseci od kada smo omogućili newsletter prijavu na blogu te koja raste i dalje.

Newsletter s najzanimljivijim tekstovima i raspravama s bloga šalje se jednom mjesečno svim pretplatnicima. Prošli mjesec (12 mj, 2016.) newsletter je ostvario statističke rezultate veće od tržišnog prosjeka s otvaranjima emaila (open rate) od preko 50%, i brojem klikova (clicks) od preko 24%.

mailchip statistika otvaranja newslettera iznajmljivaca

Cjenik oglašavanja

Za cjenik oglašavanja, ali i za sva dodatna pitanja i prijedloge suradnje s blogom Iznajmljivači 2.0. molimo vas da nam se javite direktno putem kontakt forme.

This div height required for enabling the sticky sidebar