Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

O nama

Iznajmljivači 2.0 je blog pokrenut 2009 godine, prvi ove tematike u Hrvatskoj, koji vam prenosi konkretne savjete za poboljšanje turističkog poslovanja, iskustva privatnih iznajmljivača, recenzije novih tehnologija te rasprave i mišljenja o prednostima koje one nude.

Cilj bloga

Upoznati privatne iznajmljivače s prednostima novih tehnologija i pristupa kod iznajmljivanja smještaja te pomoći im s njihovom implementacijom u dnevno poslovanje. Na ovaj način i kroz dodatnu edukaciju svih aktera u turizmu, prvenstveno privatnih iznajmljivača, želimo direktno utjecati na povećanje kvalitete i konkurentnosti hrvatske turističke ponude.

Nadamo se da će privatni iznajmljivači i domaćini prepoznati ovaj blog kao kvalitetan medij za dijeljenje korisnih informacija i savjeta.

Osnivač

osnivac bloga iznajmljivači 2.0. darko kontin

Darko Kontin – Osnivač i urednik. Iskustvo vođenja turističkog poslovanja i iznajmljivanja smještaja stekao je upravljanjem obiteljskih apartmana na otoku Pašmanu. Naknadno osniva tvrtku kojoj je glavni proizvod web aplikacije za vođenje rezervacija VELUMrent. Sve “male i velike tajne” koje redovno koristi u poslovanju će bez ustručavanja podijeliti s vama putem bloga.

 

 

Gost autori

 

This div height required for enabling the sticky sidebar