Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Treća 3T konferencija – smart tourism i još puno toga

Medijska kuća Bug najavljuje treće izdanje konferencije 3T – Tourism, Travel and Tech, koja se bavi spajanjem kompanija i profesionalaca iz dva vodeća hrvatska sektora – informatičke industrije i turizma. Glavna tema ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je smart tourism, pametni turizam.

Ove godine glavna tema konferencije je smart tourism, pametni turizam, a kao jedan od keynotera nastupit će Miikka Rosendahl, koji će objasniti kako je Helsinki dobio prestižnu titulu Virtual Capital of the World i što iz tih iskustava mogu naučiti hrvatske turističke destinacije. Panel diskusijom Smart marketing u turizmu – što ZAISTA donosi booking? Moderirat će Ilija Brajković, a Natalija Havidić iz Ministarstva turizma predstavit će Projekt digitalizacije javnih usluga u turističkom sektoru.

„Helsinki je nedavno pobijedio na natjecanju za Europsku metropolu pametnog turizma (European Capital of Smart Tourism)i posebno mi je drago da ćemo od gostiju iz finskog glavnog grada čuti o njihovim iskustvima u korištenju tehnologije za obogaćivanje turističke ponude. Kada smo 2017 odlučili organizirati prvi event na kojem se ciljano spajaju dvije najuspješnije hrvatske grane – IT i turizam, bio je to pomalo riskantan potez. Odličan odziv na tu prvu 3T konferenciju pokazao nam je da smo pogodili želje struke i publike. Prošlogodišnji 3T bio je još veći i uspješniji, a taj trend nastojat ćemo nastaviti i ove godine. Očekuje vas mnoštvo sadržaja, uz nekoliko već sada potvrđenih elemenata programa, novi će se dodavati kako se konferencija bude bližila.“ – istaknuo je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Treći 3T održat će se 12. ožujka u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Broj sudionika je lani bio 280, a toliko se očekuje i ove godine.

Više informacija i kotizacije dostupne su na http://3t.bug.hr/              

Izvještaj s lanjskog 3T: https://mreza.bug.hr/konferencija-3t-turizam-i-it-industrija-u-hrvatskoj-trebaju-vise-suradivati/              


Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar