Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Najavljen 2. Best Stay u Opatiji – događaj za najbolje u turizmu

/
/

U Design hotelu Royal u Opatiji, 17. i 18. studenoga 2016. će se održati drugo izdanje Best Stay-a – međunarodnog B2B događaja koji okuplja najbolje od hrvatskog, regionalnog i inozemnog turizma. Best Stay pruža nenadmašne mogućnosti umrežavanja kako bi zadovoljio one koji žele biti najbolji u onome što rade, uključujući hotelske i apartmanske vlasnike, menadžere, arhitekte i sve one kojima je bitno napredovanje i kvaliteta u turizmu.

U 2015. godini na dvodnevnom je događaju sudjelovalo 237 stručnjaka iz hotelskog i privatnog smještaja, marketinških agencija, arhitekata i dizajnera interijera te ICT-stručnjaka. Sudionici su u Opatiju stigli iz svih krajeva Hrvatske i cijele regije, kako bi sudjelovanjem na konferenciji odgovorili na ključna pitanja kvalitete i konkurentnosti u turizmu. Ovdje možete pogledati izvještaj s prošlogodišnjeg Best Staya:

https://issuu.com/propereventsresearch/docs/best_stay_croatia_2015_-_izvje__taj

Sljedeći članak omogućava vam MegaBooker.hr – Magnet za rezervacije

Što radi MegaBooker? Puni smještaj. Zarađuje novac. Štedi vrijeme.

MegaBooker.hr omogućuju iznajmljivačima oglašavanje na 30+ najpoznatijih portala i agencija te omogućuje vođenje kalendara i rezervacija iz 1 mjesta.
Više o magnetu za rezervacije na: http://probaj.megabooker.hr/iznajmljivaci20/

Ono po čemu se Best Stay izdvaja od drugih događaja u turizmu njegov je fokus na primjere iz prakse nagrađivanih hotela i apartmana, koji su u 2015. godini uključivali sljedeće objekte: Hotel Park Split, Hotel Vestibul Palace, Square Nine Hotel, Villa Barbara, Valamar Riviera, Farm Stay Pirc, Studio Kairos, Maistra, Hotel Split, D-Resort Šibenik. Ove godine će više od 40 direktora hotela, vlasnika apartmana i ostalih stručnjaka u turizmu otvoreno govoriti o vlastitom putu prema vrhu svjetske ponude. Navodimo nekoliko već potvrđenih predstavnika i njihovih tema:

  • Hotel Lone (Hrvatska), V8 Hotel (Njemačka), Stora Hotellet / U&Me Hotel (Švedska) – Panel: Stvaranje unutarnjeg i vanjskog hotelskog dizajna za svaki tip gosta
  • Luxury Hotels Group (Ujedinjeno Kraljevstvo), Valamar Rivijera d.d. (Hrvatska) – Panel: Kako diferencirati svoju priču?
  • BDM Club (Hrvatska), Graz Tourismus und Stadtmarketing (Austrija) – Panel: Kako stvoriti sinergiju između svih sudionika u turizmu za sezonu od 365 dana?
  • 7 Fells Hostel (Finska), U Hostels (Španjolska), The Beehive Hotel & Hostel (Italija) – Panel: Rasprava o potencijalu „luksuznih hostela“
  • Trivago (Njemačka), TripAdvisor (Italija) – Panel: Pogled u budućnost turizma – Što je u trendu diljem svijeta?

Tijekom oba dana događaja program nudi veliki raspon tema i raznolike mogućnosti sudjelovanja. Vama i Vašim suradnicima, te poslovnim partnerima nudimo suvremene svjetske trendove iz područja arhitekture i dizajna, poslovanja, marketinga, tehnologije, proizvoda ili aktivnosti za Vaše goste.

Best Stay 2016. izravno sagledava sve izazove i nudi konkretne odgovore vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnoga i hotelskoga smještaja u regiji. Ovo je obavezan događaj u kalendaru za sve one koji žele postati i ostati najbolji u turizmu.

Za sudionike je osiguran super early bird popust s cijenama od lani, do 15.7.2016. Registrirajte svoj interes već danas i osigurajte si najpovoljniju kotizaciju.

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na info@beststay.com.hr ili posjetite službenu web stranicu događaja www.beststay.com.hr .

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar