Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

inCheckin – brza prijava gostiju na eVisitor, bilo gdje

/
/

Na tržištu se pojavila nova mobilna aplikacija koja će sigurno biti zanimljiva svim iznajmljivačima smještaja koji redovno prijavljuju goste pod nazivom inCheckin

inCheckin – za male iznajmljivače u privatnom smještaju

inCheckin je mobilna aplikacija za brzu prijavu boravka gostiju u privatnom smještaju na eVisitor sustav, pomoću automatiziranog čitanja dokumenata po principu “slikaj i prijavi”. inCheckin radi na iOS i Android mobilnim uređajima.

Automatizirano čitanje dokumenata

inCheckin čita gotovo sve putne dokumente gostiju iz cijelog svijeta i većinu osobnih dokumenata gostiju iz EU te omogućuje prijavu gostiju na eVisitor uz minimalnu intervenciju korisnika. Jednostavno usmjerite kameru vašeg mobilnog uređaja na MRZ zapis na dokumentu ili učitajte sliku dokumenta iz galerije inCheckin će obaviti svoje.

eVisitor integracija

inCheckin preuzima podatke o vašim smještajnim jedinicama s eVisitora i omogućava grupne i pojedinačne prijave po smještajnoj jedinici ovisno o dinamici dolaska gostiju, uz to omogućuje naknadno produljenje boravka gostiju ili raniju odjavu.

Sljedeći članak omogućava vam MegaBooker.hr – Magnet za rezervacije

Što radi MegaBooker? Puni smještaj. Zarađuje novac. Štedi vrijeme.

MegaBooker.hr omogućuju iznajmljivačima oglašavanje na 30+ najpoznatijih portala i agencija te omogućuje vođenje kalendara i rezervacija iz 1 mjesta.
Više o magnetu za rezervacije na: http://probaj.megabooker.hr/iznajmljivaci20/

inCheckin upute za korištenje

Prvo je potrebno preuzeti aplikaciju na vaš mobitel. Putem linkova u nastavku preuzmite verziju aplikaciju koja odgovara vašem modelu pametnog telefona:

Apple iOS uređaji

Android uređaji

Prvo pokretanje aplikacije

Prije prvog pokretanja aplikacije u eVisitor sustavu putem računala uključite opcije automatske odjave i slanje podataka MUP-u.

Nakon toga pokrenite aplikaciju na mobilnom telefonu i unesite vlastite korisničke podatke, a zatim pritisnite ‘Prijava’.

Prijava gostiju na eVisitor

Pritisnite dugme ‘Nova prijava’. Odaberite smještajnu jedinicu u kojoj će gosti odsjesti, te datum i vrijeme dolaska i odlaska. Pritisnite dugme ‘Spremi’.

inchecking evisitor aplikacija za prijavu gostiju

Dodavanje gostiju u prijavu

Pritisni dugme ‘Unesi gosta’. Usmjerite kameru na označeni dio na osobnom dokumentu (Machine Readable Zone) i pričekajte dok se podaci ne iščitaju. Provjerite podatke, i po potrebi ih nadopunite. Ako je gost iz Hrvatske, grad prebivališta će trebati unijeti ručno. Pritisnite dugme ‘Spremi’. Za dodavanje sljedećeg gosta iz iste grupe, ponovite ove korake.

inchecking evisitor aplikacija za prijavu gostiju

Na kraju ne zaboravite pritisnuti gumb za slanje prijave u eVisitor.

Prednosti mobilne prijave gostiju u eVisitor sustav putem inCheckin mobilne aplikacije

Osim što je iznajmljivačima znatno smanjeno potrebno vrijeme po gostu za njegovu prijavu, najveću prednost ove aplikacije vidimo upravo u tome što je možete sa sobom nositi bilo gdje.

Zamislite situaciju gdje dočekate gosta, smjestite ga u apartman i zatražite ga dokumente koje ćete zatim odnijet od gosta na određeno vrijeme radi prijave. S inCheckin aplikacijom dovoljno je izvaditi mobitel iz džepa, uslikati dokumente koje gosti još drže u svojoj ruci te nakon pola minute odraditi prijavu odmah s njima u apartmanu, zahvaliti im se i ostaviti ih da uživaju u svojem odmoru. Sve to bez da su vam morali predati dokumente.

Zaključak

Cijena od 18,00 EUR/135 Kn (jednokratno) je stvarno zanemariva kada uzmete u obzir brzinu i komfor koji aplikacija nudi iznajmljivačima i njihovim gostima. Više informacija o samoj aplikaciji i cijenama potražite na web stranicama inCheckin aplikacije.

Mi ćemo inCheckin sigurno koristiti ove sezone na obostrano zadovoljstvo naših gostiju i nas. Da li je i vama zanimljiv ovakav moderan pristup prijavi gostiju? Hoćete li koristiti mobilnu aplikaciju za prijavu u eVisitor sustav?

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar