Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Besplatni detektori dima i ugljičnog dioksida za vaše apartmane

/
/

Airbnb trenutno ima akciju za vlasnike smještaja koji se kod njih oglašavaju u kojoj dijeli besplatne detektore dima i ugljičnog dioksida.

Ovim potezom žele učini smještaj koji nude preko sebe sigurnijim za goste, što je dobar potez s njihove strane. S druge strane gostima ovakva sitnica može pokazati koliko i vi kao iznajmljivač brinete o njihovoj sigurnosti. A na kraju iznajmljivač može zbog svega do sada navedenog imati korist kroz veći broj potvrđenih rezervacija i bolje pozicije na Airbnb tražilici.

Količine detektora su ograničene. Airbnb ih trenutno dijeli samo 25 000 po sistemu tko se prvi javi njegov je detektor, i tako do isteka zaliha.

Zato požurite na link u nastavku i osigurajte vlastiti besplatni detektor dima i s njim proširite vašu ponudu:

https://www.airbnb.com/home-safety

(hvala Ivanu K. na ovoj informaciji!)

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

  1. Dobar dan,
    Već davno sam se prijavila za detektor dima,ali ga na zalost nisam do danas dobila.
    Molim informaciju o tome.
    Hvala i lijep pozdrav
    Divna Sulic

  2. Pozdrav Divna… nažalost to je dosta stara akcija bila i nisam siguran kako i vrijedi li još uvijek. Svakako se je najbolje javiti Airbnbu i pitati gdje je zapelo i vrijedi li ta akcija još uvijek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar