Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Analiza slučaja otkazivanja smještaja za vrijeme Ultra Europe festivala

U Splitu je navodno zavladala ‘panika’ uzrokovana ne samo povećanjem broja gostiju za vrijeme festivala Ultra, već i dežurnim zlom – internetom. Gosti navodno “masovno’ otkazuju svoje online rezervacije u potrazi za povoljnijim smještajem. No, ni za iznajmljivače, a ni promatrače, situacija nije tako jednostavna!

Tko je kriv što splitski turisti otkazuju smještaj za Ultra Europe? Online rezervacije nikako! Iako bi se dalo zaključiti iz određenih tekstova da su upravo one i online gosti glavni krivac.

Cijelu analizu ovog slučaja, kako se zaštititi od otkazivanja i preuzimanja vaših gostiju od strane drugih iznajmljivača i još pokoji komentar napisali smo za portal Netokracija te je u cijelosti dostupan na sljedećem linku:

http://www.netokracija.com/smjestaj-ultra-europe-online-rezervacije-104960

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar