Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

O blogu Iznajmljivači 2.0. i web oglašavanju

Jako mi je drago vidjeti da se sve veći broj iznajmljivača usmjerava prema internetu i web tehnologijama kako bi poboljšali svoje poslovanje.

S naše strane to je evidentno iz broja upita koji na dnevnoj bazi dobivamo od vas vezano za oglašavanje na raznim stranicama i portalima.

Kako se mnogi od vas po prvi puta susreću s navedenim stranicama, servisima ali i radu u web okruženju logično je da ima i dosta nejasnoća za koje vam želimo pružiti odgovor.

Zato neka vas ovaj tekst prvo upozna s blogom (našom misijom) i bude uvod u daljnju analizu i savjete kako iznajmljivati vaše smještaja putem interneta.

Što su Iznajmljivači 2.0.?

Kao što je opisano u prvoj rečenici na O nama stranici Iznajmljivači 2.0 je Blog. Definicija bloga je:

Blog (dobiveno od web log) je internet stranica napravljena u svrhu rasprave, informiranja ljudi ili komunikacije. Za razliku od klasične internet stranice gdje se nove informacije stavljaju vrlo sporadično, blog služi kao mjesto gdje se vrlo često (dnevno ili tjedno) objavljuju nove informacije o određenoj temi. Zamislite blog kao derivaciju internetskog dnevnika kojeg danas mnogi autori, novinske kuće, institucije i privatne osobe koriste kao mjesto izražavanja vlastitih mišljenja ili općenito novosti o stvarima kojima se bave.

Također, za razliku od klasične internet stranice, blog najčešće omogućuje i komentiranje pojedine objave (eng. post) pa tako blog može služiti i kao mjesto rasprave i druženja. (izvor Iconium.hr)

Blog Iznajmljivači 2.0. koristimo za donošenje najnovijih vijesti iz svijeta turizma, konkretne savjete za poboljšanje poslovanja, iskustva privatnih iznajmljivača, recenzije novih tehnologija te rasprave i mišljenja o prednostima koje one nude, te još mnogo drugih sadržaja zanimljivih privatnim i obiteljskim iznajmljivačima.

Što Iznajmljivači 2.0. blog nije?

Na našu veliku žalost nismo vlasnici (za sada barem) niti jednog od testiranih i recenziranih web servisa, web stranica ili web aplikacija za oglašavanje i promociju smještaja koje se mogu naći imenovane u našim tekstovima.

Svi tekstovi, savjeti i iskustva o servisima poput Airbnb, Booking.com ili HouseTrip, te stranicama Apartmanija.hr, HrvatskaApartmani.hr, i dr. koje možete vidjeti u desnom stupcu su pisani kao recenzije istih stranica i servisa kroz oči i tastaturu privatnih iznajmljivača (što zapravo prvenstveno i jesmo).

Iako s cijelom zajednicom iznajmljivača koja redovno posjećuje ovaj blog rado pomažemo vlastitim iskustvom kroz komentare na tekstove i odgovaramo na vaša pitanja mora se uzeti u obzir da nemamo direktni utjecaj na niti jedan servis, niti možemo rješavati njihove tehničke probleme ako do njih dođe.

Isto vrijedi i za slanje zahtjeva za oglašavanje smještaja. Za sve takve upite potrebno je direktno posjetiti željenu stranicu, pročitati njihove uvijete suradnje te ispuniti potrebne upitnike ili dostaviti tražene informacije o vašem smještaju.

Izvor: www.primeragroupinc.com
Izvor: www.primeragroupinc.com

Kako mi Iznajmljivači 2.0. mogu pomoći?

Svi naši tekstovi i recenzije imaju svrhu pomaganja privatnim iznajmljivačima!

Ako tražite savjet gdje se oglasiti, kako prepoznati dobrog oglašivača za vas, koje uvjete suradnje imaju ili kako se prijaviti za suradnju s njima te kasnije voditi rezervacije putem njih dovoljno je pretražiti naše starije tekstove za odgovorima. U njih su uloženi tjedni i mjeseci istraživanja, korištenja tih servisa i pisanja o njima, a vama su dostupni odmah.

Svi savjeti na blogu isto kao i recenzije su besplatni i možete im pristupiti putem polja za pretraživanje na vrhu svake stranice. Također uz svaki tekst i temu koja vas interesira na dnu teksta će biti predloženo još nekoliko vezanih članaka i tema koje bi vas mogle interesirati.

Uz same tekstove ne zaboravite čitati i komentare na njih gdje možete pronaći dodatne informacije i iskustva svih iznajmljivača koji prisustvuju raspravi.

Kroz komentare na tekstove možete postaviti i vaša pitanja ako na njih već nije ponuđeni odgovor. Internet i blog bonton nalaže da prije postavljenog pitanja prođete prethodne komentare da budete sigurni da na njih već nije ponuđen odgovor i da se ona ne ponavljaju. Nas takva praksa neće smetati i biti ćemo na njoj zahvalni :).

Pomoć van okvira Iznajmljivači 2.0. bloga

Kada vam besplatni savjeti i upute s bloga te iz komentara nisu dovoljni ne zaboravite se javiti direktno željenom oglašivaču za pomoć.

Svaka web stranica i servis ima vlastitu tehničku i prodajnu podršku koju možete kontaktirati kroz dostupne kanale komunikacije. Takva podrška je najčešće besplatna tako da je se ne bi trebali ustručavati često koristiti.

Ako nemate vremena ili volje sami se baviti svim navedenim radnjama, ili želite da vam netko osobno i usmeno sve objasni ili čak pripremi sve za vas kako biste odmah mogli krenuti s iznajmljivanjem i primanjem rezervacija slobodno nam se obratite putem kontakt forme.

Uz postavljanje vašeg smještaja na razne web servise i edukaciju kako te iste servise i stranice koristiti u dnevnom poslovanju nudimo i uslugu savjetovanja o maksimiziranju koristi web prisustva iznajmljivača te ostale vezane usluge za poboljšanje vašeg turističkog poslovanja i povećanje popunjenosti vaših smještajnih kapaciteta.

Obratite nam se slobodno s povjerenjem i zatražite ponudu za dodatne usluge koje nudimo.

Također, nemojte se ustručavati javljati nam vaša pitanja, teme i servise koje biste htjeli da za vas obradimo putem bloga. Uvijek maksimalno pokušavamo pratiti vaš interes i posvetiti se temama koje vas najviše zanimaju.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar