Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Forum obiteljskog turizma i besplatna predavanja za iznajmljivače

/
/

Ovaj mjesec imam čast prisustvovati i održati predavanje na temu “Moderna tehnologija u službi hrvatskih iznajmljivača” na Forumu obiteljskog turizma 22.04. u Osijeku.

Cijeli dopis pročitajte u nastavku, a besplatnu prijavu za Forum možete izvršiti ovdje: http://www.hgk.hr/zk/osijek/pozivamo-vas-na-forum-obiteljskog-smjestaja-za-regiju-slavonija-baranja-i-srijem?category=17

Vidimo se!

Službena objava

Forum obiteljskog turizma za Regiju Slavonija, Baranja i Srijem održat će se 22.04.2015. (srijeda) s početkom u 11 sati u Županijskoj komori Osijek.

Forum je namijenjen pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu, turističkim agencijama koje surađuju s pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu te svim zainteresiranim turističkim djelatnicima.

Svrha ovog Foruma je iznajmljivačima pružiti potrebne informacije vezane uz nove usluge Fine za iznajmljivače, uvjete poslovanja pravnih i fizičkih osoba koje nadzire turistička inspekcija, predstaviti kreditne programe za turizam te mogućnosti povećanja energetske učinkovitosti. Primjere dobre prakse predstavit će iznajmljivači iz Zagreba, Kvarnera i Osijeka, a također će biti riječi o ulozi modernih tehnologija u promociji obiteljskog smještaja te projektu Burza hrane.

PROGRAM FORUMA možete pronaći u pratećim dokumentima.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a možete ga potvrditi on-line prijavom u nastavku – http://www.hgk.hr/zk/osijek/pozivamo-vas-na-forum-obiteljskog-smjestaja-za-regiju-slavonija-baranja-i-srijem?category=17

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar