Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Posluje li Booking.com nezakonito u Hrvatskoj?

Prvo smo prenijeli jedno pozitivno iskustvo iznajmljivačice vezano za suradnju s Booking.com-om, a zatim i jedno negativno iskustvo dugogodišnjeg iznajmljivača.

Sve s ciljem da pokažemo obje strane medalje. I istina je, nekima je iznajmljivanje bez bookingcoma nezamislivo, dok drugi ne žele o njemu niti razmišljati.

I oko toga su se ovdje redovno vodile, više manje, transparentne rasprave.

Ali onda je bio poslan jedan email koji je uspio ujediniti i okrenuti obje strane da preispitaju svoje mišljenje o suradnju s ovim web katalogom smještaja i posrednikom kod iznajmljivanja.

Što je rasprava duže trajala pojavljivala su se nova pitanja i javljale nove sumnje vezano za njihovo poslovanje, a na kraju je sve kulminiralo tekstom na portalu Pollitika.com pod naslovom Tko je lud u ovoj državi? i s ciljem da se na taj način cijeli problem prebaci na višu razinu.

Ako ste do sada pratili raspravu predlažem da pročitate cijeli tekst, i slobodno vaše komentare i slične probleme navedete ispod originalnog teksta kako bi svi bili na jednom mjestu.

Hoće li ova saga oko Booking.coma ikad prestati?! Mislite li da se radi o jednoj velikoj grešci ili ne?

 

 

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar