Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Edukacija za sustav turističkih zajednica i privatni turistički sektor

Hrvatska turistička zajednica sukladno Programu rada za 2013. godinu provodi projekt edukacije za primjenu suvremenih marketinških strategija, tehnologija i alata za sve razine sustava turističkih zajednica te predstavnike javnog i privatnog sektora kako bi se unaprijedila njihova marketinška znanja, a time i poboljšala učinkovitost promocije na mikro i makro razini.

Edukacija je namijenjena rukovoditeljima i menadžerima na visokim pozicijama u javnom i privatnom sektoru, višem i srednjem menadžmentu sustava turističkih zajednica (Hrvatska turistička zajednica, turističke zajednice županija, gradova, općina i mjesta) te predstavnicima svih segmenata turističke industrije (hotelijerstvo, kampovi, turističke agencije i drugo). Edukacija bi trebala rezultirati poboljšanjem praktičnih znanja i vještina polaznika te mogućnošću njihove neposredne primjene u poslovanju.

Predviđeno je da se do kraja studenoga ove godine na svakoj od šest lokacija (Zagreb, Osijek, Pula/Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik) održi 14 seminara/modula. Ako se nalazite na jednoj od navedenih lokacija svakako preporučujemo odlazak na ponuđene seminare.

Za seminare se ne naplaćuje kotizacija, a broj mjesta je ograničen.

Detaljnu tablicu s naznačenim područjima edukacije, modulima, sadržajem edukacije, trajanjem edukacije, brojem lokacija, ciljanom skupinom polaznika za područja edukacije možete preuzeti ovdje, a popis seminara za Listopad nađite ovdje.

Hvala Lidiji Zečić što nas je obavijestila o ovim seminarima putem Facebooka.

Izvor informacija: http://business.croatia.hr/hr-HR/HTZ-Edukacija

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar