Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Skinite besplatni ebook – Kako koristiti društvene mreže u turizmu?

/
/

Svima koji su jučer propustili naše obavijest na društvenim mrežama Facebook i Twitter (evo razlog više da nas i tamo pratite 🙂 ) ovim putem želimo istaknuti jednu eknjigu.

Radi se o eknjizi “Kako koristiti društvene mreže u turizmu” koju je za vas pripremila ekipa iz Akcija d.o.o.

Knjiga pokriva tematiku djelovanje na društvenim mrežama (Facebook, Twitter) pa sve do vođenja osobnog bloga, a čak se osvrnula i na korištenje Trip Advisora.

Uz savjete tu su i konkretni primjeri iz prakse vođenja kampanja za turističke objekte na društvenim mrežama kroz koje su osobno prošli.

Predlažemo da besplatnu eknjigu preuzmite odmah uz ispunjavanje kratke kontakt forme sa sljedećeg linka: http://akcija.com.hr/ebook-kako-koristiti-drustvene-mreze-u-turizmu/

Javite nam vaša mišljenja o eknjizi. Da li bi bili zainteresirani da Iznajmljivači 2.0. izdaju vlastiti ebook koji bi služio kao priručnik privatnim iznajmljivačima?

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

  1. Mirko, tema o društvenim mrežama je stvarno opširna. Predlažem da prođete naše starije tekstove kroz koje smo dosta dijelova nastupa na društvenim mrežama već obradili. Ima dosta korisnih savjeta i u samim tekstovima, i u komentarima ispod tekstova.

    A predlažem i ulaganje u stručnu literaturu poput knjige Pobijedite Internet u kojoj je čak i naš blog naveden kao dobar primjer. Knjiga se ne fokusira samo na turizam, već internet poslovanje i marketing općenito, ali svi ti primjeri i prakse lako su primjenjive i u turizmu.

    Više o samoj knjizi možete pronaći ovdje: http://www.jasnoiglasno.com/pobijedite-internet-prva-knjiga-o-digitalnom-marketingu-2952/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar