Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jubilarna 100. objava na blogu + vrijedne nagrade za čitatelje

/
/

U novu godinu ulazimo s novim postignućem iza nas, a to je objava stotog teksta na blogu Iznajmljivači 2.0.

Da se ne veselimo samo mi odlučili smo nagraditi naše vjerne čitatelje (Vas) bez čije podrške i redovnog čitanja ovaj web kutak ne bi imao smisla. Ali o tome više u nastavku nakon kratkog rezimea zadnjih nekoliko godina našeg djelovanja.

Kratka povijest iznajmljivaca20.com

Prvi tekstovi Iznajmljivača 2.0 nastali su slučajno i to kao dopuna službenim obavijestima na blogu tvrtke Koristan Kod. Kako je interes za takvim tekstovima rastao donesena je odluka o njihovom odvajanju od službenih objava tvrtke. I tako je malo-pomalo krenuo s radom blog www.iznajmljivaci20.comprvi blog namijenjen privatnim iznajmljivačima i vezane tematike na našim prostorima.

U tri i pol godine, koliko se piše za Iznajmljivače 2.0., objavljeno je (s ovim) točno sto članaka što ispada oko 2,5 blog posta mjesečno. Tekstovi su pokrivali razne teme ali sve s jednim ciljem a to je unapređenje i modernizacija turističkog poslovanja hrvatskih iznajmljivača i povećanje njihove konkurentnosti na europskom i svjetskom tržištu.

Kako je blog rastao za njega je počelo pisati i više autora. Do sada svoja znanja i iskustva s vjernim čitateljima podijelilo je 6 gostujućih autora kojima se posebno zahvaljujemo ovim putem te se nadamo da će njihov broj u budućnosti još rasti.

Najčitaniji tekstovi na blogu

Da naše čitatelje zanima sve od malih savjeta kako brže odgovoriti na email gosta do velikih i značajnih promjena u zakonima i uvjetima poslovanja pokazuje lista najčitanijih tekstova.

Top 5 najčitanijih tekstova “svih vremena” na blogu su:

  1. Uvjeti kategorizacije apartmana nekad i danas
  2. Airbnb – sve što trebate znati o servisu za iznajmljivanje smještaja
  3. Kako poslati email ponudu u 5 minuta
  4. PayPal za rezervacije apartmana i sva vaša online plaćanja
  5. GPS koordinate kao dio email potpisa
       —————-
  1. Fiskalizacije u prometu gotovinom za iznajmljivače smještaja – iako članak nije još u top 5 “svih vremena” brzina kojom je skupio preglede u manje od mjesec dana pokazuje da će tamo vrlo brzo biti pa zbog toga zaslužuje posebnu napomenu.

Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti pisati o temama koje u ovolikom broju zanimaju čitatelje.

Nagrade za vjerne čitatelje

Na kraju bi se htjeli posebno zahvaliti svima koji nas prate, čitaju i komentiraju jer bez njih sve ovo ne bi imalo smisla raditi. Za Vas smo pripremili 12 vrijednih nagrada koje ćete moći odmah ove sezone iskoristiti u poslovanju i povećanju broja gostiju.

U suradnji sa sponzorima nagrađujemo vas s:

Da biste sudjelovali u izvlačenju i osvajanju jedne od navedenih nagrada dovoljno je ostaviti komentar na ovaj tekst s točnom kontakt email adresom ili podijeliti link na ovu stranicu putem Facebooka i/ili Twittera (RT i FB share naše objave se također računa). Ne zaboravite nas @imenovati na društvenim mrežama jer drugačije nećemo znati za vašu prijavu.

Jedna osoba može najviše tri puta sudjelovati svojim imenom u ‘bubanj za izvlačenje’ i to samo ako odradi sva tri načina za prijavu. Nagradu može zadržati za sebe ili je dalje kao poklon nekom darovati.

Prijaviti se možete do 25. 01. 2013. u 20h kada ćemo zatvoriti prijave a dobitnike vrijednih nagrada objaviti ćemo na blogu 26. 01. 2013.

Sretno svima!

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

14 Comments

  1. Čitam vas povremeno iako baš i ne komentiram. Čestitke na trudu i radu. I naravno korisnim člancima. Go away!

  2. čestitke na postignutom, sa zanimanjem pročitam vaše blogove, želim vam da dođete ubrzo bar do 1000

  3. samo tako naprijed, tu se uvijek mogu naći korisne informacije za nas amatere/početnike 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar