Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Postanite vlasnik vlastite Foursquare lokacije u par minuta

Od našeg zadnjeg pisanja o Foursquareu nije se puno promijenilo što se tiče njegove uloge na tržištu – i dalje je najpopularniji geolokacijski servis među korisnicima mobilnih uređaja.

Jedina zamjetna promjena je ta što Foursquare lagano postaje servis za preporuke mjesta za posjetiti na određenom području te tako direktno počinje konkurirati servisima poput Yelp-a (koji kod nas još uvijek nije dostupan).

Zbog toga je danas više nego ikad bitno da kao vlasnik određenog objekta ili poslovanja koje se nalazi na Foursquare preuzmete vlasništvo nad njim.

Koja je korist potvrde i preuzimanja vlasništva nad Foursquare lokacijom?

Potvrđeni vlasnik određene Foursquare lokacije može upisati dodatne informacije poput radnog vremena, adrese i kontakt podataka za tu lokaciju. Uz to omogućeno je dijeljenje aktivnosti s društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Također, vlasnik može kreirati posebne ponude, popuste i sl. akcije za svoje posjetitelje koje može progurati u njihov feed ako se gosti nalaze u blizini bez da se taj dan prijave na tu lokaciju.

I na kraju, ali ništa manje bitno, vlasnik određene lokacije ima uvid u statistiku posjeta i pregled najaktivnijih članova.

Potvrdite vlasništvo nad Foursquare lokacijom brže nego ikad prije

Za Hrvatsku proces potvrde neke lokacije bio je dugotrajan proces pošto je verifikacija išla pismenim putem. Ali danas kod verifikacije jedne naše lokacije primijetili smo da to više nije slučaj i da verifikaciju možemo odraditi i telefonski.

Sada svi vlasnici mogu u roku nekoliko minuta obaviti verifikaciju putem telefona i odmah prionut na posao privlačenja novih gostiju. Jedino nam još preostaje vidjeti da li se i dalje dobije njihova službena Check in here naljepnica ili ne.

Stoga što čekate? Svi brzo na Claim your business on Foursquare web stranicu i preuzmite kontrolu nad vlastitim poslovanjem već danas.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar