Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Kolekcija besplatnih ikona za kvalitetnu online i offline promociju

/
/

Bez obzira da li se radi o osvježenju dizajna web stranice, izgledu novih brošura ili izradi ostalih digitalnih promotivnih materijala za društvene mreže, važno je upotrebljavati kvalitetne fotografije i ilustracije.

U ‘moru’ reklama kvalitetna fotografija i ilustracija će istaknuti vašu poruku i zaokupila pažnju ciljane publike.

U nastavku vam donosimo poveznicu na nekoliko iznimno kvalitetnih setova ikona i ilustracija koje možete iskoristiti za nekomercijalnu promociju vlastitog turističkog poslovanja.

Mix kolekcija ljetnih ikona (link)

Kolekcija besplatnih ikona hrane i pića (link)

Set besplatnih ikona vremenskih uvjeta (link)

Set bestplatnih ikona za plažu (link)

Set besplatnih ikona ljetnog voća (link)

 

Ako ćete iskoristiti neki od gore povezanih setova ikona za vlastitu promociju slobodno kroz komentare podijelite vaše rezultate s nama.

UPDATE: Naknadno dodani link na još jednu stranicu sa dosta kvalitetnih ljetnih setova ikona. Pogledajte stranicu klikom ovdje.

Napomena Darka Mareša: Pod svakim setom ikona (u datoteci arhive ili na stranici za download) je potrebno provjeriti uvjete upotrebe – većina ovdje navedenih je “free for personal/noncommercial use”.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar