Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Anketa: Da li u ponudi imate WiFi pristup internetu za goste?

/
/

 

 

[polldaddy poll=”5719125″]

Nikola je već pisao zašto smatra da je dobro imati pristup internetu u ponudi dok je kolega Darko napisao opširan tekst o tome kako se zaštiti od neželjenih posljedica korištenja interneta od strane gostiju.

Ovim putem želimo istražiti koliko vas zapravo i omogućuje svojim gostima pristup internetu, koliko vas to ima u planu napraviti u dogledno vrijeme te da li ima netko tko smatra da je to samo luksuzno dobro od kojeg gosti nemaju previše koristi.

Glasajte i slobodno obrazložite svoje odgovore kroz komentare na dnu stranice ako to želite.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

18 Comments

 1. Mislim da su to danas neki svijetski normativi i stvar koja treba svim gostima kao nešto normalno poput vode 🙂

 2. Imam banalan problem, wi fi je dostupan samo 50 metara bez zapreke koliko je t com obvezan i obećao isporučiti signala; posljedica je da apartmani na višim katovima nemaju signala; nažalost nemamo niti telefonsku utičnicu na višim katovima kako bismo eventualno prikopčali rutere na gornjim etažama :(( help:((

 3. Svaki ruter ovisno o jačini antene ima veći ili manji domet. Na domet još utječu i fizičke prepreke poput zidova i sl. No sam domet WiFi mreže ništa ne znači ako s druge strane nemate i uređaj koji na tu udaljenost može uloviti signal. Tako da može biti da premda WiFi mreža pokriva 100m udaljenosti računalo s kojim se na nju želi spojiti ne može uloviti ništa dalje od 50m i onda ne može ostvariti spajanje na mrežu van tih 50 metara od rutera.

  Ako smatrate da je problem do rutera možete prijaviti kvar T-comu pa će vam eventualno zamjenski ruter proširiti dostupnost signala.

  Ako ruter nije problem možete na drugačije načine proširiti WiFi signal. Ima raznih uređaja kojima je jedina namjena upravo to. Ili ako imate viška rutera možete i njih u repeater mode ubaciti i tako proširiti WiFi signal glavnog rutera.

 4. Bok,
  imala bi jedno pitanje vezano za Internet. naime mi bi željeli ponuditi gostima internet pa nas zanima da li postoji mogućnost sezonskog interneta tj. u kući koju iznajmljujemo nitko ne živi preko zime tako da bi nam internet bio potreban recimo pola godine i manje pa me zanima koje bi riješenje bilo najisplativije ( da ne plaćamo preko zime )
  Hvala na odgovoru
  Lijep pozdrav

 5. Koliko znam za sada nitko ne nudi takvu opciju već se pretplate moraju uzeti na cijelu godinu. S tim da imate pravo privremeno isključiti liniju na 6 mjeseci pa si možete tako smanjiti cijelo godišnji trošak imanja takve linije.

  I mi smo u istoj situaciji i nažalost plaćamo telefonske račune i kad jesmo i kad nismo na moru :/

 6. Ja isto tražim neko rješenje za WIFI samo za 3 mjeseca, jel se pojavilo što ljudi?

 7. evo najbolje šta sam našla na tržištu je:

  ako imaš telefonski priključak:

  https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl

  ili

  Maxdsl flat, zajedno s telefonom u najpovoljnijoj varijanti i uz ug. obvezu košta 235 kn/mj. Za šest mjeseci je to 1410 kn. Ponovno uključenje te košta 75 kn, što prosječno po mjesecu iznosi oko 124 kn. Teško da ćeš proći jeftinije od tog u bilo kojoj kombinaciji

  Također Iskon ima one neke pakete ovisno o narančastoj ili bijeloj zoni.

  a Istra i Kvarner ovo:
  http://www.k3telekom.hr/paketi/

  A ako nemaš telefonski priključak kao ja, jadan si kao i ja!:-)))
  Užasno skupe ponude i jednostavno je isplativije uvesti telefonski priključak.
  Ovo je sve flat internet, ono na par GB nisam ni gledala, a stikove da ne spominjem.
  Ako sam nekom pomogla, drago mi je..sebi još nisam 😀

 8. Tako i mi imamo za sada, ali nažalost to je daleko od isplativog za nas sezonce :/ Navodno se već koju godinu radi na nekoj posebnoj tarifi za iznajmljivače poput nas. A sad hoće li to ikad ugledati svijetlo dana ćemo vidjet 🙂

 9. ja se nadam da će i cjena tih paketa biti ok, jer ako naprave isto sve ovako skupo, djabe im posal:-D

 10. Ima toga već na tržištu npr. G-NET ili Multikomunikacije u Makarskoj ali ni oni nisu baš jeftini.Pa tako cijena flat internet priključka za 3 miseca je 790 kn (flat ali nakon 10 giga prometa uspori 30%do sljedećeg razdoblja)Ako tome nadodate još i sezonski najam routera od 150 i više kn da bi imali wi fi u čitavom objektu ispada više od 300 kn misečno.
  To i nije tako strašno ako imate veći objekt sa više apartmana ili soba, ali ako imate samo jedan kao ja, nije baš povoljno.
  Ima i opcija za 6 miseci ali neznam cijenu za nju, pozdrav,…

 11. Poštovani,

  Možete svojim gostima ponuditi opciju mobilnog interneta prije nego dođu u Hrvatsku (naravno ako su strani gosti) koji im omogučuje da su povezani sa internetom gdje god pošli za svog boravka u Hrvatskoj. Nudimo mobilni uređaj koji ima autonomiju baterije 6 sati, 25 Gb interneta svaki dan, te se na njega može spojiti 10 uređaja (mobitela, telefona, tableta …)
  Gost će biti zadovoljan što mu je ponuđena opcija stalnog , neograničenog i mobilnog pristupa interneta za svog boravka u HR, a vi na tome putem našeg partnerskog programa možete dodatno zaraditi.
  WEB : roamfree.ninja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar