Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Najava Web::Strategije – Oglašavanje je OUT!

/
/

Polako je došlo vrijeme za novu Web::Strategiju, najposjećeniju konferenciju za internetski marketing u Hrvatskoj, koja će se održati od 4. – 5. 11. 2010. u Zagrebu.

Deveta po redu Web::Strategija bavi se temama web oglašavanja (SEO, SMM, PPC), interaktivnog marketinga te odnosa s javnošću (PR) s posebnim naglaskom na turizam, zbog čega je i sami preporučamo.

Kao uvod u ta predavanja pripremljen je poseban tekst o Web turizmu koji možete pročitati ovdje i koji ukratko odgovara na pitanja zašto web turizam, tko može od njega profitirati i kako ga što kvalitetnije iskoristiti.

Prijavu  za sudjelovanje u ovim predavanjima možete ispuniti ovdje. Ulaz je besplatan svim članovima Web::Kluba, a ukoliko niste član potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od 1230 Kn.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

  1. Samo da javimo svima koji žele poslati članovi Web::Kluba da je trenutno na Twitteru pod hashtag-om #ws9 nagradna igra gdje je glavna tj. zadnja nagrada – jednogodišnje članstvo u Web::Klubu. Eto, iskoristite priliku…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar