Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Osnove email dopisivanja

/
/

Email je postao jedan od najznačajnijih komunikacijski kanal između gosta i iznajmljivača uz telefon/mobitel. Preko 80% svi naših potvrđenih rezervacija i upita za smještaj dolazi upravo putem emaila.

Pored toga u Hrvatskoj iz dana u dan raste broj korisnika koji email koriste u poslovne svrhe i putem njega prezentiraju sebe i svoje usluge.

Za poslovne korisnike iznimno je važno poznavati osnovna pravila i bonton email dopisivanja kako ne bi ostavili loš ili neprofesionalan dojam na goste, ili da slučajno ne ugroze privatnost njihovih podataka.

Tvrtka Infinius d.o.o. je iz tog razloga odlučila objaviti na vlastitom blogu seriju od 5 članaka pod nazivom “E-mail osnove” kroz koje obrađuje sve teme od citiranja i lančanih pisma do konkretnih pravila za korištenje To, CC i BCC polja (o kojima smo i mi nešto pisali ovdje).

Da ne duljim previše dajem vam poveznice na 5 članaka o pravilima email dopisivanja:

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar