Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Crotune – Prvi hrvatski mobilni turistički vodič

/
/

Porast broja mobilnih turističkih aplikacija ukazuje na važnost i popularnosti istih u promoviranju i istraživanju domaće turističke ponude.

B. P. Poslovni mediji d.o.o. je jedna od tvrtki koja je prepoznala njihov potencijal i nedavno ponudila svoje viđenje takve aplikacije pod nazivom Crotune.

Crotune je mobilni vodič hrvatske turističke ponude koji putem atraktivnog sučelja nudi korisnicima potrebne podatke o lokalnim točkama interesa i omogućuje im direktan kontakt sa njima.

Da se radi o zaokruženom i kompletnom rješenju dokazuje dizajn aplikacije koji ne dopušta korisniku da ga prestane koristiti i koji ga stalno vraća nazad u aplikaciju (u dobrom smislu).

Sve potrebne informacije i radnje poput slika, cijena, pristupa web stranici, direktnog pozivanja, izrada ruta te ocijene korisnika dostupne su kroz samu aplikaciju.

Video Crotunea u akciji:

Another crotune demo from Boris Erceg on Vimeo.

Pored informacija o točkama interesa, Crotune nudi i servisne informacije poput stanja na cestama, prognoze, tečajne liste, udaljenosti zdravstvenih, turističkih i poštanskih ureda, itd.

Uz servisne informacije korisnici mogu još pročitati i isprobati predložene recepte, upoznati se sa ponudom hrvatskih proizvoda te pročitati ostale zanimljive kulturne, povijesne i dr. informacije.

Ono što je mene obradovalo i želim posebno istaknuti je mogućnost pregledavanja vremena održavanja raznih lokalnih događanja/manifestacija i drugih društvenih zbivanja koji su jako značajni za ponudu svakog turističkog mjesta.

Uvrštavanje u Crotune ponudu

Uvrštavanje vlastitog objekta u Crotune bazu je besplatno, premda postoji mogućnost plaćenog pozicioniranja. Dovoljno se je javiti putem emaila sa sljedećim podacima i vaš objekat će biti uvršten:

  • Slikom dimenzija 320*100 (naravno što atraktivniju)
  • Naslovom i kratkim opisom na hrvatskom i engleskom jeziku
  • Kategorijom subjekta gdje želite biti uvršteni
  • Adresom
  • GPS koordinatama objekta
  • Kontakt telefonom
  • Web stranicom
  • Izvodom iz cjenika do maksimalno 10 stavki (opcija)

Do kraja ljeta možete očekivati i web formular koji će služiti za prijavu novih objekata i zamijeniti trenutni ručni unos i prijavu.

Gdje je se može nabaviti?

Aplikaciju možete besplatno preuzeti za iPhone (App Store link) i Android uređaje (putem QR koda na dnu), a verzija za Windows Mobile uređaje biti će dostupna za koji dan.

Sa povećanjem baze objekata i prezentiranog sadržaja Crotune će postati odlična aplikacija za promociju i istraživanje lokalne turističke ponude svakog mjesta i želimo joj svjetlu budućnost.

Ako radite ili znate za neke slične mobilne aplikacije slobodno nam javite da i njih isprobamo i recenziramo.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar