Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Besplatan mjesec Premium(+) VELUMrent pretplate

/
/

Kako je, da se nas pita, ljeto najbolje vrijeme za darivanje odlučili smo nakon podjele besplatnih CT&W licenci podijeliti još korisnih stvari našim čitateljima.

Nagrada je ovaj put posebno namijenjena privatnim iznajmljivačima zbog čega će je isključivo oni moći kvalitetno iskoristiti :).

Radi se o besplatnom mjesecu Premium(+) pretplate VELUMrenta – online aplikacije za upravljanje smještajnim jedinicama, pripadajućim rezervacijama i gostima..

VELUMrent ima dva glavna modela pretplate – Start i Premium(+).

Jedina razlika između ta dva modela je što Premium(+) pretplata nema limit na broj smještajnih jedinica koje se mogu kreirati dok je Start pretplata limitiran na njih tri.

Sve ostale funkcionalnosti oba VELUMrenta pretplatnička modela su (za sada) iste.

Kako sudjelovati?

Za osvajanje besplatnog mjeseca Premium(+) VELUMrent pretplate dovoljno je da nam pošaljete email sa jednim (ili više) razloga zašto bi željeli ili već koristite VELUMrent. Uz naveden razlog pošaljite nam i korisničko ime VELUMrent računa za kojeg želite da aktiviramo Premium(+) pretplatu.

Prijaviti se mogu svi novi i Start VELUMrent pretplatnici. A kako naši postojeći i vjerni Premium korisnici ne bi bili zakinuti i njima ćemo nakon javljanja produžiti trajanje već ugovorene pretplate za jedna mjesec. Prijavu možete poslati zadnje do  31. 8. do kada vrijedi ova akcija.

Zato nam se što prije javite i isprobajte VELUMrent bez ograničenja dok još traje najintenzivniji dio sezone i kada ćete najbolje vidjeti koliko Vam takvo rješenje može pomoći u dnevnom poslovanju.

Više o VELUMrent aplikaciji saznajte na službenim web stranicama.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar