Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Travel info Croatia 2010

/
/

Da li vam se je ikada dogodilo da na upit gosta o preporuci dobrih okolnih restorana niste znali predložiti više od par mjesta?

Ako ste ih znali nabrojati da niste bili sigurni kakvu hranu i koje kvalitete nude!? Ili je od ljetovanja kod vas odustala veća grupa ljudi jer niste, zajedno sa prvim susjedima, mogli u srcu sezone ponuditi dovoljan broj ležajeva za sve.

Zato je uvijek dobro biti upoznat sa cijelom smještajnom i gastro ponudom oko vas (užom i širom).

Upravo vam u tome želi pomoći katalog Travel info Croatia 2010. Evo što sami autori kažu o njemu.

Kao posebno izdanje časopisa Turizam info, početkom lipnja je objavljen Travel info Croatia
2010. – prvi i jedini sveobuhvatni katalog cjelokupne turističke ponude Hrvatske.

Travel info Croatia tako sadrži popis 685 hotela, 250 vila, apartmana i pansiona, 1.128 restorana te 29 agroturizama. Isto tako, dvadesetak je stručnih suradnika i samih zaposlenika časopisa Turizam info tijekom 18 mjeseci obišlo više od 250 restorana na području cijele Hrvatske, a 97 njih je ocijenjeno. Uz samu ocjenu kuhinje, ocjenjena je i vinska karta, te posebnost restorana, ovisno radi li se o tradicionalnoj kuhinji, ribljim specijalitetima, kreativnoj kuhinji ili je pak posebnost vlastita proizvodnja vina.

Cilj je ove publikacije, putnicima, ali i organizatorima putovanja pomoći da na najbolji način iskoriste posjet nekom gradu ili regiji, kroz jasne i sustavno organizirane informacije. Radi lakšeg snalaženja Hrvatska je podijeljena u četiri regije, unutar kojih su gradovi raspoređeni abecednim redom. Unutar gradova nalazi se popis smještajnih objekata po vrsti i kategoriji uz informacije o sadržajima u ponudi, te nakon toga popis restorana, gostionica i konoba. Dakle, radi se o priručniku kojega bi svaki putnik trebao imati u svome automobilu ili torbi.

Cijelu publikaciju prate i detaljne karte pojedine regije, a upravo je sustavni pregled podataka i najveća vrijednost vodiča.

– Postoji nekoliko publikacija koje sadrže samo pojedine objekte ili vrste objekata, no ovo je zaista jedini katalog koji obuhvaća ponudu cijele Hrvatske, a upravo je to bio naš cilj. Željeli smo da se na jednom mjestu mogu pronaći sve potrebne informacije, odnosno da putnik kada se već nalazi primjerice u Puli dobiva konkretne podatke gdje može prespavati ili dobro jesti. U tome smo se željeli odmaknuti od klasičnih vodiča – kazao je Adriano Požarić, urednik izdanja.

Katalog se može naručiti putem internet stranice: www.travelinfocroatia.com, i to po cijeni od 139 kuna uvećano za cijenu poštarine.

Ukoliko vaš smještaj još uvijek nije dio ovog sveobuhvatnog kataloga prijavite se i pošaljite podatke o smještaju na info@travelinfocroatia.com ili na fax. 051/718-351 i tako osigurajte svoje mjesto u katalogu za naredne godine.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar