Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nova adresa i redizajn bloga

/
/

Ako ste primijetili da vas RSS feed upućuje na “neke nove” Iznajmljivače 2.0, ili ste vidjeti uranjenu objavu Mihaela Šanka na Twitteru prije nekoliko dana, znate o čemu je riječ – blog Iznajmljivači 2.0 dobio je vlastitu domenu i osvježen dizajn.

Oduvijek nam je bio cilj odvojiti Iznajmljivači 2.0 blog od službene domene i web stranice kako bi se čitatelji mogli fokusirati isključio na teme i rasprave koje se oko njih vode.

Nadamo se da vam se sviđa novi dizajn i da će web magazinski izgled portala svima olakšati praćenje novih tema, traženje informacija i sudjelovanje u raspravama.

NAPOMENA: Svim RSS i e-mail pretplatnicima želio bi skrenut pozornost na sljedeće. Premda smo uključili automatsku redirekciju svih pretplata sa starog bloga na ovaj (koja će trajati 30 dana), moguće je da neće sve pretplate biti proslijeđene u tom periodu. Zato, ako primijetite da ste prestali primati obavijesti o novim člancima sa bloga obrišite staru pretplatu te ju ponovno aktivirajte ovdje.

Eto da više ne duljim ostavljam vas da u miru proučite novi dizajn. A sve prijedloge, kritike ili uočene greške slobodno uputite kroz komentare.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

5 Comments

  1. OMG, ovo predobro izgleda, ugodno sam iznenađen!
    GG, samo tako naprijed! 😉

  2. @3kolone i @Mario: Hvala 🙂

    @Blackshtef: Pa vidljiv je utjecaj tvoje “škole”… što si drugo očekivao 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar