Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Accommodations – besplatna web stranica za vaš smještaj

Danas, imati web stranicu za prezentaciju smještaja nije luksuz već potreba. I što je prije napravite to bolje. Ali izrada kvalitetne web stranice nije brz, lagan niti jeftin process. Tj. nije bio do danas, jer od danas je na našem tržištu dostupan servis Accommodations.

Accommodations je web servis pomoću kojeg možete u manje od 5 minuta napraviti vlastitu web stranicu i to potpuno besplatno.

Dovoljno je registrirati svoje podatke, ubaciti nekoliko slika i nešto teksta o vašem smještaju i vaša stranica je spremna za pokazivanje gostima.

Accommodations nudi dva paketa – Osnovni i Pro paket.

Ukoliko vam treba web stranica sa osnovnim podacima o vašem smještaju Osnovni paket će vam biti sasvim dovoljan. Ako vam trebaju neke od dodatnih funkcionalnosti poput osnovnog kalendara rezervacija, provjera dostupnosti smještaja putem stranice, Google Analytics, integrirana Google karta, Facebook Like gumb, dodjeljivanje vlastite domene itd., trebat ćete se prebaciti na Pro paket.

Osnovni paket  je u potpunosti besplatan, dok je Pro paket 899 kn godišnje ili 99 kn mjesečno. Detaljan cjenik i ponudu paketa provjerite ovdje.

Neke od dodatnih prednosti Accommodations servisa su:

 • jednostavnost korištenja administracijskog sučelja
 • prilagođenost administracijskog sučelja upravo potrebama malih iznajmljivača
 • napredne opcije geolokacije
 • mogućnost mijenjanja dizajnerskih predložaka
 • stalna besplatna poboljšanja performansi
 • besplatno održavanje, ne trebate webmastera
 • potpuna prilagođenost web standardima
 • brzo otkrivanje sigurnosnih prijetnji i rješavanje
 • automatizirani backup podataka

Ako vas zanima kako to sve izgleda u praksi pogledajte primjer Accommodations stranice ili se osobno registrirajte i napravite svoju vlastitu stranicu (prvih 30 dana svi korisnici imaju besplatan pristup i mogučnost korištenja Pro paketa).

Napomena za kraj – po jednom računu nije moguće imate više od 4 smještajna kapaciteta, tako da je servis namijenjen isključivo malim privatnim iznajmljivačima. Ali bez obzira na taj limit smatram da je Accommodations idealno trajno rješenje za male privatne iznajmljivače. Također odličan je i kao privremeno rješenje dok se ne odlučite kako bi vam vlastite web stranice trebale izgledati i krenete sa njihovom realizacijom.

Što mislite o ovom servisu? Da li ste već nekog obavijestili da si putem njega napravi web stranice?

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

6 Comments

 1. Super stvar, malo mi nedostaje jedino neki “live demo” ili bar primjer kako to izgleda u stvarnosti (malo mi blesavo izgleda napraviti account samo da vidiš mogućnosti, a nigdje se ne spominje brisanje accounta u FAQ-u pa valjda stranice ostaju zauvijek gore čak i ako ti se ne sviđa servis).

 2. Mislim da su rekli kako će dodati neki live demo čim stignu.

  A ovo za brisanje nisam ni ja uspio pronaći. Ali pretpostavljam da kad bi ih se direktno kontaktiralo da bi bez problema obrisali račun i podatke ako baš ima potrebe za tim.

 3. Kao prviremeni demo mogu poslužiti stranice koje se nalaze pod “Najnoviji smještaji”.

  Ukoliko je potrebno obrisati račun, jednostavno nas kontaktirajte.

 4. Komentarišem ovaj blog sa velikim zakašnjenjem, ali sajt je toliko dobar da moram da ga pohvalim. I sama trenutno učestvujem u izradi portala koji treba što bolje da prezentuje apartmane na području Beograda, i dobro ću da prostudiram accommodationsapp.com.

  Šteta je samo što ponuđači ne shvataju koliko odabir fotografija utiče na ukupan utisak.

 5. Zina, nikada nije kasno za komentar i pohvale 🙂

  Slažem se da je fotografija jako bitna, jedini je problem što se do kvalitetnih fotografija teško dolazi bez plaćanja a većini iznajmljivača je platiti fotografiranje smještaja kojeg mogu i sam uslikati nažalost nepotrebno visoki i neopravdani trošak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar