Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Turizam Info – Časopis za turizam i ugostiteljstvo

/
/

Jedan od rijetkih časopisa koji se bavi isključivo tematikom turizma u Hrvatskoj je Turizam Info. Njega ću vam predstaviti danas, a u budućnosti se nadam predstaviti i ostale relevantne tiskovine, web stranice, portale i blogove koji pokrivaju ovu temu na našim područjima (slobodno mi javite i vaše prijedloge).

Turizam info logo hr

Turizam Info je časopis namijenjen hotelijerima, ugostiteljima, vlasnicima i voditeljima različitih turističkih objekata ili osobama čija je djelatnost vezana uz turizam. Časopis na informativan i edukativan način kroz razne primjere iz prakse, životne priče i prigodne članke pokušava utjecati na pozitivan razvoj turizma kao gospodarske grane.

Turizam Info se objavljuje svaka dva mjeseca (6 puta godišnje), a distribuira se u Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz 8 godina izlaženja, časopis je prepoznat od strane struke u cijeloj regiji kao koristan i kvalitetan izvor informacija koje pomažu u unapređenju poslovanja.

Važno je napomenuti da se na časopis Turizam Info možete pretplatiti potpuno besplatno ako imate turistički objekt te da je odličan medij za ciljano oglašavanje ako nudite usluge vezane za turizam zbog velike baze od preko 7500 čitatelja.

Više informacija pronađite na www.turizaminfo.hr ili im se javite putem Twittera.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar