Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nadolazeći Turistički Sajmovi

/
/

U tekućem i sljedećem mjesecu održava se nekoliko velikih i značajnih turističkih sajmova na našim prostorima. Ukoliko do sada niste imali mogućnosti posjetiti neki od inozemnih sajmove ove vrste ili niste uopće posjećivali sajmove ovog tipa ovo vam je idealna prilika da posjetite neki od sajmova blizu vas u svrhu proširenja poslovne suradnje, upoznavanja novih trendova na tržištu, proširenja ponude i (najvažnije) da vidite što konkurencija radi dobro te da pokušate ponoviti njihov uspjeh.

Gast Fair (Split, 03.-07.03.2010.)

Gast Fair

U Splitu će sutra biti otvoren sajam Gast Fair. Riječ je o najznačajnijem gospodarskom događaju u Hrvatskoj, što dokazuje broj od 1273 izlagača, 15 zemalja koje sudjeluju na sajmu, znatan broj inovacija – pokretača gospodarstva,  kao i  bogati gospodarski konferencijski i stručni program. (link)

Osnovne podatke, programe izlaganje te preporuke posjetiteljima možete naći na stranicama info Gast Faira:

http://bit.ly/cZ7tUG

PROMOHOTEL Poreč 2010 (24. 03. –  27. 03. 2010.)

Promohotel Poreč 2010. je 25. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam na kojem će se predstaviti veliki broj izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja na preko 3000 kvadratnih metara sajamskog izložbenog prostora.

Više informacija o sajmu te prijave za sajam možete naći na službenim stranicama Promohotela Poreč:

http://bit.ly/d1pV4X

CroTOUR 2010 (Zagreb, 14.-17.04.2010.)

crotour 2010

CroTOUR je međunarodni sajam turizma koji se svake godine održava na zagrebačkom velesajmu.

Posebno priznanje kvaliteti ove priredbe daje činjenica da će Crotour 2010. biti ponovno održan pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Svjetske turističke zajednice (WTO).

Više informacija o ponudi CroTOUR sajma provjerite na:

http://bit.ly/clHsCk

Kako mi nećemo posjetiti sve navedene turističke sajmove, već imamo u planu samo posjetiti CroTOUR, pozivam posjetitelje da nam se jave i podijele svoje utiske sa sajmova kroz komentare ili (preporučljivo) kroz članak.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar