Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

VoxOx – "Sve U Jednom" Komunikacijsko Rješenje

/
/

Kad sam prvi put vidio ovu aplikaciju pomislio sam da je netko iz šale napravio neku parodiju na IM servise i društvene mreže, ali kako sam se više informirao bilo mi je jasno da se ne radi o šali.

Što je točno VoxOx te iz koja 2 razloga smatram da ga je vrijedno isprobati pročitajte u nastavku.

VoxOx

Sve u jednom

Odmah će vam biti jasno zašto sam pomislio da je VoxOx neka parodija sa odlaskom na njihovu Features stranicu. Znači, VoxOx kroz jedno sučelje integrira e-mail, SMS, telefoniranje, video pozive, faks te većinu standardnih IM servisa i par društvenih mreža.

VoxOx - Free Service to Integrate Instant Messengers

Upravo ta integracija raznih servisa i usluga koje se dnevno koriste u poslovanju su glavna prednost VoxOxa nad konkurencijom. Zašto imati otvorene brojne aplikacije kada možete imati samo jednu i kroz nju obavljati sve radnje.

Univerzalni prevoditelj

Funkcija koja će biti posebno korisna iznajmljivačima je Univerzalni prevoditelj koji se proteže kroz cijelu aplikaciju.

Ako se sjećate već smo pisali o važnosti i na koja 4 načina možete komunicirati na jeziku kojeg ne razumijete sa svojim gostima. U tom članku smo se dotakli i servisa BableWithMe koji prevodi vaš razgovor sa gostom u realnom vremenu u oba smjera.

Univerzalni prevoditelj u VoxOxu radi na isti način kroz cijelu aplikaciju te tako nudi brz prijevod u realnom vremenu za e-mail, Twitter i Facebook te integrirane IM servise. Prijevod je baziran na Yahoo-ovom Babel Fishu.

Kako to sve izgleda u praksi možete vidjeti u sljedećem videu:

Zaključak

Premda sam naveo integraciju svih ovih servisa i usluga u jedno sučelje kao prednost, smatram da će to ujedno biti i mana mnogim korisnicima. Kod ovakvih aplikacija uvijek će nedostajati neke funkcije koje su dostupne samo u originalnim servisima i aplikacijama. Te ako vam se skupi nekoliko takvih funkcija koje vam nedostaju nećete imati prevelike koristiti od VoxOxa.

Upravo iz tog razloga se nisam previše družio sa samom aplikacijom jer mi nije sjela na prvu ruku.

Naravno to je stvar osobnog odabira i mogućnosti integracije u poslovne procese svakog pojedinca pa je iz tog razloga preporučam svakome da ju barem isproba i vidi dali mu odgovara te dali ima neka druga funkcija za koju smatra da mu je od iznimne koristi (ako smatrate da smo neku važnu funkciju zaboravili navesti u članku podijelite to s nama u komentarima).

Ako zbog ničeg onda barem zbog povremenog korištenja za prijevode u realnom vremenom kroz IM servise, jer ovo je definitivno najbolji primjer i implementacija automatskog prevođenja koju sam osobno vidio do sada.

Aplikacija je besplatna te je dostupna za Mac i Windows operativne sustave ovdje.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar