Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Pridružite Nam Se I Na Facebooku

/
/

Jučer smo napokon odlučili napraviti posebnu Facebook Fan stranicu za blog Iznajmljivači 2.0.

Fan stranicu smo zamislili kao produžetak bloga gdje će uz standardne linkove na blog postove biti i razni savjeti za iznajmljivače te linkovi na druge zanimljive informacije koje bi vam mogle na neki način koristiti (za razliku od našeg Twitter računa pomnije ćemo birati sadržaje vezane isključivo za turizam i iznajmljivače).

Također želimo potaknuti sve čitatelje bloga da putem Facebooka slobodno postavljaju pitanja, otvaraju diskusijske teme te se međusobno druže i dijele iskustva u cilju zajedničkog poboljšanja naše turističke ponude.

Iznajmljivači 2.0 Facebook fan stranica nalazi se ovdje:

http://www.facebook.com/iznajmljivaci20

Facebook | VELUMrent

Samo ću posvetiti i jednu rečenicu VELUMrentu kojem smo također kreirali Fan stranicu. Ako ste VELUMrent korisnik ili se želite više informirati o njemu i vidjeti što drugi misle to sada možete i putem Facebooka:

http://bit.ly/ciCPmn

Vidimo se na facebooku ;).

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar