Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Gowalla Trips Funkcija Dostupna Svima

/
/

Kao što već znate jako smo uzbuđeni i vidimo veliki potencijal lokacijskih usluga i igara u turizmu. Jedna od nama (i ne samo nama) najdražih lokacijskih usluga ovog tipa je Gowalla. O samoj usluzi i mogućem utjecaju na domaći turizam već smo pisali u prošlom blog postu.

Ono što nam je bila jedina zamjerka je nemogućnost da svaki pojedini korisnik napravi svoje osobne ture i tako dodatno potiče razgledavanje i istraživanje lokalnih znamenitosti i sl. mjesta.

Od prije par minute više nemamo tu zamjerku pošto je Gowalla tim na službenom blogu objavio uvođenje te funkcije za sve korisnike.

Od sada će svaki korisnik moći kreirati nove ture sa do 20 spotova po turi koje će se kasnije posebno rangirati i biti prezentirane na Gowalla stranici ovisno o broju završenih tura, posjeti i popularnosti.

Screen shot 2010-01-05 at 04.17.26

Nadam se da će sada i Hrvatska dobiti dosta kvalitetnih tura koje će potaknuti sve korisnike ove usluge koji se nađu na našim prostorima na dodatno istraživanje svih zanimljivih mjesta koje im možemo ponuditi.

Također potičem sve koji naprave nove ture na našim prostorima da ih podjele s nama kroz komentare.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar