Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Sudjelujte U Istraživanju O Turizmu

/
/

Da bi hrvatski turizam i njegova ponuda postala konkurentna u svijetu prvo moramo identificirati i zatim riješiti sve probleme koji se oko njega vežu.

Zato predlažem (i molim) da odvojite par minuta svog vremena i ispunite turistički upitnik koji su organizirali na Mnijenje.com. Ako zbog ničeg drugog onda zbog mogućnosti osvajanje nekih nagrada. Upitnik je općeg karaktera i postavlja vas u poziciju gosta.

Mnijenje.com je pripremilo novo istraživanje. Ovoga puta, tema je turizam. Zanimaju nas neki Vaši stavovi i ocjene vezane uz upravo završenu ljetnu sezonu, ali i vaša mišljenja o nadolazećoj zimskoj sezoni. Također imamo nekoliko pitanja o zdravstvenom turizmu.

Link za pristupanje anketi je http://www.mnijenje.com/Research/Details/7

Screen shot 2009-10-12 at 15.02.11

Nadam se da će u budućnosti biti više ovakvih, ali i detaljnijih upitnika, te upitnika koji će biti orijentirani i na same iznajmljivače kako bi se i njihovi problemi identificirali i kako bi dobili malo širu sliku o tome što oni misle da ih koči u postizanju bolje turističke ponude.

Naknadno sam primjetio da je ekipa iz Mnijenje.com prisutna i na Twitteru pa ih slobodno popratite.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar