Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Osvojite 300 Kn ili Google AdWords knjigu u Twitter nagradnoj igri

/
/

U suradnji sa agencijom SeekandHit donosimo vam nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu, autora Perry Marshalla, na hrvatskom jeziku  ili bonus od 300 kn za novi AdWords račun.

Odlična nagrada za sve koji su se tek krenuli ili bi se željeli još bolje upoznat sa Google AdWords sistemom i kako sa njim na najisplativiji način ostvariti najbolje prodajne rezultate. Dok je AdWords bon namijenjen novim korisnicima da ne plaćaju sami svoje prve AdWords greške :).

adwords-twitter

Kako sudjelovati?

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri morate nas pratiti putem Twittera i twitnuti sljedeći tekst:

Ja cu osvojiti AdWords knjigu ili bon od 300 kn u nagradnoj igri #iznajmljivaci20 http://bit.ly/g9QxG

Tekst slobodno izmijenite samo ne zaboravite ostaviti hashtag #iznajmljivaci20 i link na ovu stranicu jer će u suprotnom vaša prijava biti nevažeća.

Prijave primamo do 22.09.2009. u 12 sati, a izvlačenje dobitnika prve i druge nagrade održat će se sat vremena kasnije putem Twittera.

Sretno svima!

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

2 Comments

  1. Pingback: Izvučeni dobitnici Twitter nagradne igre | Koristan Kod

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar