Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Da je naš turizam plaža sa stotinu ljudi

/
/

U zadnje je vrijeme u Hrvatskoj postalo dosta popularno prikazivanje statističkih podataka kroz omjer od 100 ljudi. Jutarnji list proveo je takvu analizu vezanu za hrvatski turizam.

Meni je osobno zanimljiv podatak da je skoro 30% turista saznalo i došlo u Hrvatsku preko interneta, a samo 11% svih turista boravi u privatnom smještaju.

Što točno znače ti podaci za nas privatne iznajmljivače? Znače da i dalje trebamo što je više moguće ulagati u online promociju i društvene mreže te da imamo velikog prostora za rast i prebacivanje gostiju iz hotela u naš privatni smještaj :).

plaza

Ostale odgovore na pitanja što bi bilo kad bi se cjelokupni hrvatski turizam sveo na primorski gradić i njegovu plažu na kojoj se odmara 100 turista pogledajte direktno na stranicama Jutarnji.hr.

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

3 Comments

  1. Internet oglašavanje je najisplativiji način promocije smještaja. Portali kao CityCompas imaju zaista fenomenalan omjer uloženog i dobivenog…

  2. Upravo gledam vašu ponudu i dijeluje mi Ok. Zanima me dali imate neki probni ili besplatni period da se isproba i vidi koliko bi oglašavanje putem vaše mreže bilo isplativo?

  3. Možete nas direktno kontaktirati ukoliko želite oglašavati na našem portalu – do kraja godine imamo nekoliko aktivnih akcija pa nas kontaktirajte za detalje…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar