Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Iznajmljivači! Blog samo za vas!

/
/

Doba je recesije. Kako biste zaradili više nego prošle godine, morati ćete doprijeti do više ljudi. Kako? Drugačiji pristup uz “ono nešto” dodatno te dodatni trud svakako će vam se isplatiti! Ukratko – treba učiniti više. Zašto se zbog recesije ograničavati samo na održavanje postojećeg, a ne poboljšanje?

Zašto blog?

Blog smo pokrenuli kako bismo s vama mogli izravno komunicirati. Svoje višegodišnje iskustvo kao privatnih iznajmljivača omogućava nam da u potpunosti shvatimo izazove koji stoje pred vama – i pomažemo vam ih prevladati. Učiniti više ne znači potrošiti više vremena, novca i dodatno zakomplicirati postojeće radne procese. Smatramo da učiniti više znači upravo suprotno.

Pomoći ćemo vam:

  • iskoristiti moderne tehnologije u iznajmljivanju privatnog smještaja (uključujući i VELUMrent);
  • kako doći do većeg broja gostiju i kvalitetnije se promovirati van Hrvatske;
  • naučiti iz primjera koje ćemo analizirati;
  • pokazati kako možete uz minimalne troškove svakom gostu dati kraljevski tretman (što on zapravo i zaslužuje).

Bez brige, ovi savjeti ne samo da će pomoći korisnicima VELUMrenta, već svim iznajmljivačima koji su spremni ove godine zaraditi više!

Vi ste važni – stoga kritizirajte!

Kako bismo bili sigurni što želite od savjeta i informacija, morat ćete nas ne samo redovito pratiti, već i komentirati. Hvaliti ili kritizirati. Volite pisati? Zašto ne biste napisali članak za ovaj blog i podijelili svoje iskustvo i znanje s kolegama? Utoliko…

Podijelite savjet i osvojite pretplatu na VELUMrent!

Imate savjet kako poslovati bolje? Javite nam se i podijelite ga na VELUMrent blogu! Svojim trudom i nesebičnošću zaslužiti ćete besplatno korištenje VELUMrenta na mjesec dana! Broj članak nije ograničen, tako da si slobodno dajte oduška. Zašto ne biste svoje korištenje VELUMrenta pokrili djenjenjem vlastitog znanja?

Newsletter

Želite ostati u toku zbivanja i prvi saznati praktične savjete kako povećati broj upita i rezervacija, kao i ostale novosti i prijedloge vezane za unaprjeđivanje turističkog poslovanja privatnih iznajmljivača i domaćina? Prijavite se na naš besplatni mjesečni newsletter i ne propustite najnovije trendove u turizmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar