O nama

Iznajmljivači 2.0 je blog pokrenut 2009 godine, a donosi vam najnovije vijesti iz svijeta turizma, konkretne savjete za poboljšanje poslovanja, iskustva privatnih iznajmljivača, recenzije novih tehnologija te rasprave i mišljenja o prednostima koje one nude.

Cilj

Upoznati privatne iznajmljivače s prednostima novih tehnologija i pomoći im u njihovoj implementaciji u dnevno poslovanje. Ovim putem želimo direktno utjecati na povećanje kvalitete i konkurentnosti hrvatske turističke ponude.

Nadamo se da će privatni iznajmljivači prepoznati ovaj blog kao kvalitetan medij za dijeljenje korisnih informacija i savjeta.

Osnivač i autori

Svoja iskustva i mišljenja s vama dijele:

Darko Kontin

Osnivač i urednik. Vođenjem obiteljskih apartmana i modernizacijom njihovih poslovnih procesa godinama je tražio način kako povećati broj noćenja i olakšati dnevne poslovne radnje. Naknadno osniva tvrtku Koristan Kod gdje stečeno znanje primjenjuje u dizajniranju web aplikacije za vođenje rezervacija (VELUMrent). Sve “male tajne” koje je pokupio na tom putu podijelit će s vama putem bloga.


Mihael Šanko

Bloger sa posebnim interesom za društvene mreže Facebook i Twitter. Na svojem blogu piše o novostima u svijetu računala, dijeli korisne savjete i recenzira kvalitetne aplikacije. Pored toga proučava utjecaj modernih tehnologija na turizam u kojem i sam sudjeluje vodeći internet poslovanje nekoliko turističkih objekata. Od Mihaela očekujte korisne i praktične savjete koje ćete sigurno odmah primijeniti.

 

Nikola Krajačić

Student Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu koji se već nekoliko godina aktivno bavi izradom web stranica, community managementom i Internet marketingom. Nikola je preuzeo teški zadatak, a to je biti gost hrvatskih iznajmljivača. Uglavnom će pisati o vlastitim iskustvima sa njima i njihovom poslovanju.

Kristina Bogović

Urednica websitea o televizijskim serijama Serijala te redovita suradnica za T-Portal i časopis Plan B. Kristinu interesiraju pojmovi i prednosti weba 2.0 i društvenih medija, oglašavanje na webu te ponešto novinarstva. Posebno preferira korištenje Facebooka u službi poslovanja, a u slobodno vrijeme gleda znanstvenu fantastiku i sprema apartmane.

Darko Mareš

IT-evac vezan naročito uz web tehnologije i otvoreni kod, osnivač tvrtke Infinius na čijem blogu tu i tamo napiše pokoji suvisli redak.
Vezan s iznajmljivačima i turizmom uglavnom u ulozi promatrača.

 

Davor Juranić

Turistički portal Info Adriatic, specijaliziran za Šibensko-kninsku županiju, uređuje od 2003., a Info oglasnik, list za ekonomsku propagandu i poslovne informacije, od 1995. godine.
Debelo marketinško iskustvo i kontakti sa stotinama iznajmljivača, poduzetnika i oglašivača, daju mu za pravo da s vremena na vrijeme progovori i na ovom blogu. A nije naodmet spomenuti i da je autor priručnika za hrvatske iznajmljivače: “Traži se krevet više“.

 

Nemanja Krecelj

Link manager tvrtke SEO.ba, student informacionih tehnologija iz Banjaluke. U SEO poslu je već 4 godine, kao i u Online Reputation Managementu i Affiliate Marketingu. Vlasnik portala Balkan Inside i mnogih drugih online projekata za globalno i lokalno tržište.

 

Goran Jurić

Bloger, najčešće na Pollitika.com pod nickom Splića, povremeni novinar političkih zbivanja i najvažnije, privatni iznajmljivač i vlasnik U.O. “Prva maslina” u Baškoj Vodi.

 

Mirela Vujaklija

Business development manager sa bogatim iskustvom u marketiranju i prodaji različitih proizvoda i usluga. Iskusila je i agencijski rad kao voditelj zakupa privatnog smještaja, a sada je vlasnica portala za oglašavanje privatnog smještaja specijaliziranog za marketiranje last minute ponuda www.lastminuteadriatic.com. Voli putovati i gotovo uvijek bira privatni smještaj bez obzira putuje li u Hrvatskoj ili vani.