O nama

Iznajmljivači 2.0 je blog koji vam donosi najnovije vijesti iz svijeta turizma, konkretne savjete za poboljšanje poslovanja, iskustva privatnih iznajmljivača, recenzije novih tehnologija te rasprave i mišljenja o prednostima koje one nude.

Cilj

Upoznati privatne iznajmljivače sa prednostima novih tehnologija i pomoći sa njihovom implementacijom u dnevnom poslovanju. Na taj način želimo indirektno utjecati na povećanje kvalitete i konkurentnosti hrvatske turističke ponude.

Znamo da cilj djeluje nadobudno ali netko mora biti optimističan i probati :) .

Nadamo se da će privatni iznajmljivači prepoznati blog kao kvalitetan medij za dijeljenje korisnih informacija i savjeta te da će zajedno sa njima ovaj blog jednom prerasti u web magazin specijaliziran za privatne iznajmljivače.

Osnivač i novi autori

Osnivač i glavni sponzor bloga je tvrtka Koristan Kod čiji je privatni blog poslužio kao temelj ideje za ovaj projekt. Premda tvrtka Koristan Kod stoji iza ovog bloga on je, i uvijek će biti , otvoren za nove suradnike i autore. Ako se želite okušati u pisanju i postati jedan od autora ovog bloga javite nam se.

Autori

Svoja iskustva i mišljenja sa vama dijele:

Darko Kontin

Osnivač i urednik. Vođenjem obiteljskih apartmana i modernizacijom njihovih poslovnih procesa godinama je tražio način kako povećati broj noćenja i olakšati dnevne poslovne radnje. Naknadno osniva tvrtku Koristan Kod gdje stečeno znanje primjenjuje u dizajniranju web aplikacije za vođenje rezervacija (VELUMrent). Sve “male tajne” koje je pokupio na tom putu podijelit će sa vama putem bloga.


Mihael Šanko

Bloger sa posebnim interesom za društvene mreže Facebook i Twitter. Na svojem blogu piše o novostima u svijetu računala, dijeli korisne savjete i recenzira kvalitetne aplikacije. Pored toga proučava utjecaj modernih tehnologija na turizam u kojem i sam sudjeluje vodeći internet poslovanje nekoliko turističkih objekata. Od Mihaela očekujte korisne i praktične savjete koje ćete sigurno odmah primijeniti.

 

Nikola Krajačić

Student Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu koji se već nekoliko godina aktivno bavi izradom web stranica, community managementom i Internet marketingom. Nikola je preuzeo teški zadatak, a to je biti gost hrvatskih iznajmljivača. Uglavnom će pisati o vlastitim iskustvima sa njima i njihovom poslovanju.

Kristina Bogović

Urednica websitea o televizijskim serijama Serijala te redovita suradnica za T-Portal i časopis Plan B. Kristinu interesiraju pojmovi i prednosti weba 2.0 i društvenih medija, oglašavanje na webu te ponešto novinarstva. Posebno preferira korištenje Facebooka u službi poslovanja, a u slobodno vrijeme gleda znanstvenu fantastiku i sprema apartmane.

Darko Mareš

IT-evac vezan naročito uz web tehnologije i otvoreni kod, osnivač tvrtke Infinius na čijem blogu tu i tamo napiše pokoji suvisli redak.
Vezan s iznajmljivačima i turizmom uglavnom u ulozi promatrača.

Davor Juranić

Turistički portal Info Adriatic, specijaliziran za Šibensko-kninsku županiju, uređuje od 2003., a Info oglasnik, list za ekonomsku propagandu i poslovne informacije, od 1995. godine.
Debelo marketinško iskustvo i kontakti sa stotinama iznajmljivača, poduzetnika i oglašivača, daju mu za pravo da s vremena na vrijeme progovori i na ovom blogu. A nije naodmet spomenuti i da je autor priručnika za hrvatske iznajmljivače: “Traži se krevet više“.Nemanja Krecelj

Link manager tvrtke SEO.ba, student informacionih tehnologija iz Banjaluke. U SEO poslu je već 4 godine, kao i u Online Reputation Managementu i Affiliate Marketingu. Vlasnik portala Balkan Inside i mnogih drugih online projekata za globalno i lokalno tržište.
Goran Jurić

Bloger, najčešće na Pollitika.com pod nickom Splića, povremeni novinar političkih zbivanja i najvažnije, privatni iznajmljivač i vlasnik U.O. “Prva maslina” u Baškoj Vodi.
Želite postaviti vlastiti oglas ovdje? Kontaktirajte nas
Apartmanija.hr oglasi se HrvatskaApartmani.Hr Reklama.hr - oglasi svoje apartmane Click to Croatia Hoću svoj web TrazimSmjestaj.com oglasavanje smjestaja, apartmani hrvatska, smjestaj hrvatska, odmor u hrvatskoj, ljetovanje u hrvatskoj, privatni smjestaj Brže do više rezervacija uz program za upravljanje rezervacijama VELUMrent Adriaday.com

O nama

Upoznati ćemo vas sa modernim tehnologijama, njihovom implementacijom u poslovanje i općenito pokazat važnost novih tehnologija za privatne iznajmljivače.

Na taj način želimo dugoročno pozitivno utjecati na povećanje i kvalitetu hrvatske turističke ponude.

Više o osnivačima i autorima ovih redaka pročitajte ovdje.

Postanite autor

Imate savjet, vijest ili neku drugu informaciju kojom možete pomoći drugima? Nemate gdje to objaviti? Javite se nama i rado ćemo objaviti vaš članak.

Kontaktirajte nas za više informacija.

Kliknite, i mi smo

E-mail pretplata

Želite primati najnovije članke putem e-maila? Aktivirajte e-mail pretplatu i počnite primati cijele članke direktno u vaš inbox.


LinkedIN grupa

Povežite se sa nama putem LinkedINa - vodeće poslovne društvene mreže.